Studenten

Tekening06

Aanbod voor studenten van de SPSO – Academie Integrale Menswetenschappen

Studiebegeleiding: hulp bij het maken van werkstukken en/of tentamens.

Sinds 2006 geef ik studiebegeleiding waarbij het schrijven over persoonlijke ervaringen en het maken van een werkstuk en/of tentamen centraal staan.

Leertherapie, individueel: in de leertherapie werk je aan jouw persoonlijke proces en daarin de vorming van jezelf als hulpverlener. Je ervaart hoe het is om op de stoel van de cliënt te zitten en kunt blokkades ‘opruimen’ die je werk als hulpverlener in de weg  zitten.  De leertherapie kan diverse thema’s omvatten die je zelf kunt inbrengen.

Ik werk sinds 1998 als leertherapeut dus ik heb ervaring en deskundigheid opgebouwd in veel onderwerpen, bv. werken met het innerlijke kind, in vrijheid en verbondenheid durven kiezen, durven confronteren, omgaan met verlies, etc., die in leertherapie aan bod kunnen komen.

Supervisie, individueel of in een groep (max. 4 personen): in de supervisie krijg je begeleiding bij het zelfstandig werken met cliënten. Je krijgt zicht op jouw persoonlijk functioneren als hulpverlener en jouw manier van werken.

Ik geef sinds 2000 supervisie aan vierdejaars studenten in het kader van de opleiding. Na de opleiding is het mogelijk om de supervisie bij mij voort te zetten.

Scriptiebegeleiding, individueel: het schrijven van een scriptie is de afsluiting van de opleiding. Ik zie het als een presentatie van jezelf waarin je laat zien dat je een onderwerp, ook theoretisch, kunt uitdiepen. Je geeft daarmee een toevoeging aan het werkveld van de hulpverlening.

Sinds 2002 begeleid ik studenten bij het creatieve proces om een scriptie te schrijven dus ook hier geldt dat ik een brede ervaring heb met vele onderwerpen.

Voor informatie en opgave kun je contact met me opnemen.

Studenten van andere –relevante- opleidingen kunnen ook gebruik maken van bovenstaand aanbod.

Advertenties